banner913
banner932
banner1032

"Yeter artık bu kadar saygısızlık"

banner1020

Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, rampanın önüne park eden sürücüye “Yeter artık bu kadar saygısızlık" diyerek tepki gösterdi

banner1045
"Yeter artık bu kadar saygısızlık"

banner971

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD) Başkanı Günay Kibrit, park ihlalleri nedeniyle büyük bir tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, rampanın önüne park eden sürücüye sert eleştirilerde bulundu.

Kibrit, “Yeter artık bu kadar saygısızlık. Biraz daha derneğin içerisine girecek neredeyse. Park etmişsin zaten rampanın önüne, hiç olmazsa bir yer bıraksaydın geçebileceğimiz. Ama yok, Mercedes’iniz açıkta kalmasın. Anons yaptırmama rağmen gelip de çekmedin da. Aferin sana, insan oldun, aferin” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.