banner913
banner932
banner1032

Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin ana sponsoru yine Telsim

banner1020

banner1045
Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin ana sponsoru yine Telsim

banner971
İş Kadınları Derneği’nin (İKD) düzenlediği ve Telsim ana sponsorluğunda 13.’sü gerçekleşecek olan Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin protokolü imzalandı.
İKD Köşk’te düzenlenen protokole Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz ve İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı imza koyarken, katılanlar arasında Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Vodafone İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevim Beşok Esendağlı, Telsim Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai ve İş Kadınları Derneği’nin Yönetim Kurulu üyeleri bulundu.
Protokolde, yılın kadın girişimcileri 9 kişilik bağımsız jüri tarafından belirleneceği açıklanırken, ödül almaya hak kazanacak girişimci kadınların, seçici kurulda görev alacak üye temsilcilerin önereceği adaylar arasından belirleneceği de kaydedildi.
 
SEFER TÜZ: “KADINLARIN EKONOMİYE OLAN KATKILARINI VE GÖRÜNÜRLÜLÜĞÜNÜ DESTEKLEMEK ADINA VODAFONE OLARAK BİR ÇOK PROJEDE YER ALIYORUZ VE ALMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.”
Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, İş Kadınları Derneği ile uzun yıllardır sürdürdükleri Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’nin on üçüncüsünü düzenliyor olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını aktardı. Tüz, “Kadınların ekonomiye olan katkılarını ve görünürlülüğünü desteklemek adına Vodafone olarak bir çok projede yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.” dedi. Tüz, “Şirket olarak, kadınların güçlenmesi yönünde çok güçlü bir iradaye sahibiz ve ilk günden bu yana, her alanda kadınların yanında duruyoruz.” dedi.  İş süreçlerinde başlayarak toplumsal ve ekonomik fırsat eşitliği sağlama hedefiyle çalıştıklarını aktaran Tüz, ada genelinde hayata geçirdikleri projelerle kadına destek veren şirketlerin başında geldiklerini aktardı. Tüz, Ödül töreninin düzenlenmesinde çok güçlü bir irade ortaya koyan başta İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı olmak üzere tüm yönetim kurulu ve üyelerine teşekkürlerini sundu.
BİLEN SAYILI BOZKIRLI: “İŞ KADINLARI DERNEĞİ’NİN VE TELSİM’İN İŞ ORTAKLIKLARININ DAHA DA ARTARAK DEVAM ETMESİNİ ARZULUYORUM.”
İş Kadınları Derneği yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu protokolode, İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu ve dernek adına, yapılan iş birliğinden dolayı çok mutlu olduklarını aktaran İş Kadınları Derneği Başkanı Bilen Sayılı Bozkırlı, on üçüncüsünün düzenleneceği ödül töreni için hazırlıkların başladığını aktardı. Bozkırlı “İş Kadınları Derneği’nin ve Telsim’in iş ortaklıklarının daha da artarak devam etmesini arzularken, juri üyelerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir özveri ve titizlikle adayları belirleyeceğini bilmek ayrı bir gurur.” dedi.
6 Ağustosta da yapılacak ilk jüri toplantısı yine İş Kadınları Derneği Köşkü’nde gerçekleşecek. Jüride, İş Kadınları Derneği, Telsim, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, K. K. Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI), Genç İş İnsanları Derneği’nden birer temsilci, 1 bağımsız ekonomist ve geçen yılın Kadın Girişimcisi yer alacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.