banner913
banner932
banner1032

"20 Temmuz gecesi Kıbrıs’ta olacağım"

banner1020

banner1045
"20 Temmuz gecesi Kıbrıs’ta olacağım"

banner971
Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis önceki gün BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’le görüştü.
Miçotakis görüşme öncesinde basına yaptığı açıklamada “Kıbrıs müzakerelerinin yeniden başlamasının elzem olduğunu” söyledi.
Ada’nın 50 yıldır bölünmüş olmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Miçotakis, “Kıbrıs sorununun BM Güvenlik Konseyi kararları temelinde çözülmesi için her olanağın değerlendirilmesi gerektiği” görüşünü ortaya koydu.
20 Temmuz’da Güney Kıbrıs’ta olacağını kaydeden Miçotakis “20 Temmuz gecesi Başkanlık Sarayı’nda düzenlenecek törene katılmak üzere Kıbrıs’ta olacağım, ondan sonra Genel Sekreter ile Türk istilasından 50 yıl sonra bu büyük yaranın kapanmasına ve Kıbrıs sorununa sürdürülebilir bir çözüm bulunmasına nasıl katkıda bulunabileceğini görüşeceğim.” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.