banner913
banner932
banner1032

Almanların aradığı İsrailli dolandırıcı Larnaka Havalimanı'nda yakalandı

banner1020

banner974
Almanların aradığı İsrailli dolandırıcı Larnaka Havalimanı'nda yakalandı

banner971
Mali dolandırıcılıktan ötürü Alman makamları tarafından aranan 41 yaşındaki bir İsrailli'nin, Rum polisi tarafından Larnaka Havalimanı'nda yakalandığı haber verildi.
Haravgi gazetesi konuyla ilgili haberinde, 2016-2023 yılları arasında gerek Almanya gerekse başka Avrupa ülkelerinde meydana gelen mali dolandırıcılık suçlarıyla ilgili olarak Alman makamları tarafından Avrupa tutuklama emriyle aranan 41 yaşındaki İsrailli şahsın 1 Temmuz'da Rum polisi tarafından İsrail’den Larnaka Havalimanı'na varışında yakaladığını kaydetti.
Havalimanına varışının ardından yapılan kontrolde söz konusu kişinin Alman makamları tarafından Avrupa tutuklama emriyle arandığının tespit edildiğini yazan gazete, söz konusu kişinin tutuklandığını ve Almanya’ya iade sürecinin başlaması için Larnaka Kaza Mahkemesi'ne sevk edildiğini ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.