banner913
banner932
banner1032

“En iyi AP milletvekili olacağım”

banner1020

AP milletvekili seçilerek büyük bir sürprize imza atan Fidias Panayotu, bugüne kadarki en iyi AP milletvekili olacağını vurguladı

banner974
“En iyi AP milletvekili olacağım”

banner971
 
AP milletvekili seçilerek büyük bir sürprize imza atan Fidias Panayotu önceki akşam yaptığı açıklamada; “bugüne kadarki en iyi AP milletvekili olacağını” söylediğini yazdı.
Avrupa Parlamentosu'na seçilmesinin ardından Güney Lefkoşa'daki Eleftheria Meydanı'nda kutlama yapan Fidias Panayotu, “adaylığını koyduğunda seçilebileceğine hiç inanmadığını” belirterek “bugüne kadar belki de ilk kez birinin, arkasında hiçbir siyasi partinin gücü olmadan, sadece sosyal medya gücüyle seçim kazandığını” iddia etti.
“Seçilmesinin sadece Kıbrıs için değil tüm dünya için tarihi bir şey olduğunu” vurgulayan Panayotu; “Tüm Kıbrıs’ın ve Avrupa’nın milletvekili olacağım. En iyi ve en faydalı Kıbrıslı milletvekili olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.