banner913
banner932
banner1032

Güney Kıbrıs’ta 24 saat içinde iki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

banner1020

banner1045
Güney Kıbrıs’ta 24 saat içinde iki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

banner971
Güney Kıbrıs’ta pazartesi gecesi ve dün sabah meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 20 ve 21 yaşındaki iki gencin hayatını kaybettiği bildirildi.
Alithia gazetesi, “Ahna Ormanı” bölgesinde pazartesi akşamı 19.30’da meydana gelen, üç araç ile bir motosikletin karıştığı kazada, 21 yaşındaki motor sürücüsü Neofitos Konstandis’in hayatını kaybettiğini yazdı.
Gazete, kazaya karışan diğer sürücülere narkotest ve alkol testi yapıldığını, testlerin temiz çıktığını ve kefaletle serbest bırakıldıklarını kaydetti.
İkinci kazanın ise Paralimni’de, sabah saat 06.30’da meydana geldiğini belirten gazete, 20 yaşındaki Paralimni Gençler Birliği (ENP) futbolcusu 20 yaşındaki Paul Julius’un, aracıyla Protara’ya gittiği sırada, henüz belirlenemeyen bir sebeple 74 yaşındaki şahsın kullandığı araca çarptığını yazdı.
Haberde, Julius’un ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı, ancak kurtarılamadığı ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.