banner913
banner932
banner1032

Güneyde kritik addedilen binalara modern sistemler yerleştirilecek

banner1020

Rum Başkanlığı, Polis Müdürlüğü, Larnaka ve Baf havalimanları ve Merkezi Cezaevi gibi beş kritik yere yerleştirilmesi planlanan, ticari insansız hava araçlarının (anti drone) uçuşlarına izin vermeyecek bir sistem; diğerinin ise Merkezi Cezaevi’ndeki cep telefonlarını etkisiz hale getiren sistem olduğu bildiirlidi

banner1045
Güneyde kritik addedilen binalara modern sistemler yerleştirilecek

banner971
Rum Yönetimi’nin, önemli ve kritik addedilen binalara iki yeni sistem yerleştireceği ve böylelikle güvenlik seviyesinin yükseltileceği belirtildi.
Politis gazetesi, “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin Kritik Altyapıları Donatılıyor” başlıklı haberinde, Rum Yönetimi’nin kritik binalara iki yeni sistem yerleştireceğini yazdı.
Gazete ilkinin; Rum Başkanlığı, Polis Müdürlüğü, Larnaka ve Baf havalimanları ve Merkezi Cezaevi gibi beş kritik yere yerleştirilmesi planlanan, ticari insansız hava araçlarının (anti drone) uçuşlarına izin vermeyecek bir sistem; diğerinin ise Merkezi Cezaevi’ndeki cep telefonlarını etkisiz hale getiren sistem olduğunu yazdı.
Anti drone sisteminin, yıl sonundan önce alınmasının ve ilgili binalara yerleştirilmesinin planlandığını yazan gazete, bu sistemin maliyetinin 2.1 milyon euro olacağını belirtti.
Habere göre Merkezi Cezaevi’ne yerleştirilecek ve cep telefonlarını etkisiz hale getirecek sistemin ise 2025 yılı sonunda alınması planlanıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.