banner913
banner932
banner1032

“Güven olmaksızın kalıcı çözüm olmaz”

banner1020

banner1045
“Güven olmaksızın kalıcı çözüm olmaz”

banner971
Haravgi gazetesi, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Colin Stewart’ın önceki gün Lefkoşa’da yapılan iki toplumlu bir etkinliğe katıldığını, burada yaptığı konuşmada ise “güven olmaksızın kalıcı bir çözüm olamayacağını” söylediğini yazdı.
Habere göre, Stewart, “mevcut siyasi çıkmazın ve adanın bölünmüşlüğünün aşılması için güven inşasının güçlendirilmesinin BM’nin temel yaklaşımlarından olduğunu, sivil toplum kuruluşlarının da bu yaklaşımda önemli bir rol üstlendiklerini” belirterek BM’nin “çevre üzerinden güven inşa edilmesi unsuruna da önem verdiğini” vurguladı.
Stewart ayrıca, ara bölge ve diğer alanların temizlenmesi konusunda koordineli faaliyet yürüttüklerini de sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.