banner913
banner932
banner1032

Kadın ticareti davasında ilk kez “müşteri” mahkumiyeti gerçekleşti

banner1020

Güney Kıbrıs’ta henüz reşit yaşa gelmeden kadın ticareti ağının eline düşen bir kadına yönelik cinsel saldırı, zorla alı koyma vb suçlardan ötürü yargılanan üç kişinin dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından çeşitli hapis suçlarına mahkum edildi

banner1045
Kadın ticareti davasında ilk kez “müşteri” mahkumiyeti gerçekleşti

banner971
Güney Kıbrıs’ta, kadın ticareti kurbanı olan bir kadından faydalanan bir şahıs, Rum mahkemeleri tarafından ilk kez hapis cezasına çarptırıldı.
Haravgi ve diğer gazeteler, Güney Kıbrıs’ta henüz reşit yaşa gelmeden kadın ticareti ağının eline düşen bir kadına yönelik cinsel saldırı, zorla alı koyma vb suçlardan ötürü yargılanan üç kişinin dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından çeşitli hapis suçlarına mahkum edildiklerini yazdılar.
Gazete, söz konusu kadınla para karşılığı cinsel münasebet yaşayan sanıklardan birinin “tecavüz” suçundan da suçlu bulunarak 2,5 ve 3 yıl hapis cezalarına çarptırıldığını aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.