banner913
banner932
banner1032

"Rusya intikam aldı"

banner1020

Rus lider Putin ,"dost olmayan ülkeler" şeklinde adlandırılan ve aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu AB üyesi ülkeler ve ABD ile yapılan çifte vergilendirmeden kaçınılmasına ilişkin anlaşmalardaki bazı hükümleri iptal etti

banner1045
"Rusya intikam aldı"

banner971
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ,"dost olmayan ülkeler" şeklinde adlandırılan ve aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu AB üyesi ülkeler ve ABD ile yapılan çifte vergilendirmeden kaçınılmasına ilişkin anlaşmalardaki bazı hükümleri iptal etmesi Rum basınında yer aldı.
Haberi, “Rusya Federasyonu-Anlaşmaları Askıya Aldı” başlığıyla aktaran Politis gazetesi, Maliye Bakanlığının konuyla ilgili açıklamasına da yer verdi.
Habere göre, Maliye Bakanlığı, bu kararnamenin ardından herhangi bir sonuçla karşı karşıya kalınmasının beklenmediğini belirtti.
Maliye Bakanlığı, aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu, Rusya’nın kendisine uygulanan yaptırımları nedeniyle “düşman” olarak gördüğü ülkelere, ödemeler ve döviz ihracatı konusunda zaten yasaklar getirdiğini anımsattı.
AB üyesi olarak Güney Kıbrıs’ın konuyla ilgili herhangi  bir istişare fırsatına sahip olmadığına işaret edilen bakanlık açıklamasında, anlaşmanın askıya alınması ve Rusya tarafından kararname çıkarılması olasılığı konusunda önceden herhangi bir görüşme yapılmadığı belirtildi.
Haber, Alithia gazetesinde “Düşman Devletlere -Kıbrıs da Dahil Olmak Üzere- Çfte Vergilendirmeden Kaçınma Anlaşması’nı Askıya Aldı-Rusya Bildiği Şekilde İntikamını Aldı”, Haravgi gazetesinde ise “Rusya ABD ve AB üyesi ülkelerle Vergi Anlaşmalarını Askıya Aldı” başlığıyla aktarıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.