banner913
banner932
banner1032

Trafik cezaları için foto-radar sistemi hazırlanıyor

banner1020

banner1045
Trafik cezaları için foto-radar sistemi hazırlanıyor

banner971
Güney Kıbrıs Polis Trafik Müdürlüğü yetkilisi Τasos Asiikkis, ödenmeyen trafik cezalarına ilişkin foto-radar listelerinin, havalimanları ve sınır kapılarına gönderilmesi konusunda açıklamada bulundu ve bu konuda bir yazılım hazırlandığını bildirdi.
Haravgi gazetesine göre Trafik Müdürlüğü yetkilisi Tasos Asiikkis, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, trafik cezalarının ödenmesine ilişkin uyarıcı mektupların veya ceza belgelerinin verilmesini mümkün kılacak yazılım sisteminin onaylanmak üzere olduğunu ifade etti.
Asiikkis, postane aracılığıyla cezalarını ya da uyarı mektuplarını almayan kişiler için fotoradar-list uygulamasının hayata geçirileceğini, bu yöntemle birlikte havalimanlarında, limanlarda, barikatlarda veya herhangi bir polis karakolunda cezai kovuşturmaların yapılabileceğini söyledi.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.