Creditwest Bank 30. yılını coşkuyla kutladı

Creditwest Bank yönetimi, iş insanları, müşteriler ve çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede bankanın 30 yıllık başarı hikayesi gözler önüne serildi

Creditwest Bank, 30. kuruluş yıldönümünü 11 Ekim gecesi görkemli bir törenle kutladı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Creditwest Bank yönetimi, iş insanları, müşteriler ve çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleşen gecede bankanın 30 yıllık başarı hikayesi gözler önüne serildi.

Türkiye'nin popüler sanatçılarından Derya Uluğ'un Girne Kaya Palazzo’da sahne aldığı gecede, katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.
Creditwest Bank'ın 30. kuruluş yıldönümü kutlamalarında konuşmalarda önemli mesajlar verlidi.

Mazher Zaheer: ‘Geçmişe Saygı, Geleceğe Umut’
Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, yaptığı konuşmada 30 yıllık başarı yolculuğunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Zaheer, bankanın başarısının sadece finansal göstergelerle değil, müşteriler, çalışanlar ve paydaşlarla kurulan güçlü bağlarla da ölçüldüğünü vurguladı.
Zaheer, konuşmasında bankanın geçmişine saygı duruşunda bulunurken, geleceğe daha emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Dijitalleşmenin bankacılık sektöründe yarattığı dönüşüme de değinen Zaheer, ilerleyen dönemde dijitalleşmeye yatırım yapmaya devam edeceklerini duyurdu.
Creditwest Bank, 30. Yılında Geleceğin Bankacılığını Simüle Etti
Creditwest Bank, 30. kuruluş yıldönümünü kutladığı etkinlikte geleceğe odaklanan vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi. Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, yaptığı sunumda 2050 yılında bankacılık sektörünün nasıl şekilleneceğine dair bir simülasyonu konuklarla paylaştı.
Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, 30. yıl sunumunda oldukça ilgi çekici bir yöntemle geleceğin bankacılığını gözler önüne serdi. Zaheer, 2050 yılında geçen bir mizansenle, yapay zeka tarafından kontrol edilen bir robot Creditwest Bank çalışanı arasında geçen bir diyaloğu canlandırdı. Bu etkileyici simülasyon sayesinde, ileri bankacılık teknolojilerinin ve müşteri hizmetlerinin gelecekte nasıl bir dönüşüm geçireceği somut bir şekilde anlatıldı.

Nusret Altınbaş: "Dünyanın Her Yerinden Ulaşılabilir Olmak İçin Çalışıyoruz"
Creditwest Bank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nusret Altınbaş, bankanın vizyonunun dünyanın her yerinden ulaşılabilir olmak olduğunu ve şubelerinin sınır tanımayan bir çizgide hizmet vermesi için çalıştıklarını söyledi. 30 yıllık deneyimleri ve iş ortaklarıyla birlikte önlerinde güzel yıllar olduğunu belirten Altınbaş, birarada çalışmaya ve büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Sofu Altınbaş: "Hizmette Sınır Tanımıyoruz"
Altınbaş Holding Kıbrıs Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş ise, Creditwest ailesi olarak hangi sektörde olurlarsa olsunlar, yaptıkları işi önemsediklerini ve hizmette sınır tanımadan 1 numara olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Vakkas Altınbaş : "Seçkin Çalışanlar ve Müşteriler ile Fark Yarattık"
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş, 30 yıl önce Creditwest Bank'ı kurarken en seçkin çalışanlar ve müşterilerle çalışmaya özen gösterdiklerini ve piyasada hizmette fark yarattıklarını belirtti.
Hüseyin Çavuş: "Creditwest Bank Müşterileriyle Birlikte Kazanarak Büyüdü"
KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Creditwest Bank'ın sadece kazanarak büyüyen bir kurum değil, müşterileri ile birlikte kazanarak büyüyen bir banka olduğunu söyledi. Çavuş ayrıca, Altınbaş ailesinin sadece yatırımcı mantığı ile değil, Kıbrıs insanının sıcaklığı ve samimiyeti ile bu ülkeye yatırım yaptığını ve hep içlerinden biri olduklarını ifade etti.
Esrin Tatar: " Creditwest Bank yatırımcıları, çalışanları ile ekonomiye ciddi katkılar yaptı."
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise, Altınbaş ailesinin 40 yıldan fazla bir zamandır ülkeye yatırım yaptığını ve KKTC ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. KKTC ekonomisinde bazı sıkıntılar olsa da Türk Dünyasının desteği ile izolasyonlara rağmen bu ülkede önemli gelişmeler olduğunu vurgulayan Tatar, Turizm, İnşaat ve Eğitim sektöründe bu gelişmelere şahit olduklarını ifade etti. Creditwest Bank’ın bu ekonomik gelişmelerde banka müşterilerinin, yatırımcılarının ve çalışanlarının çok ciddi katkısının olduğunu ve bu katkılar için hepsine teşekkür ettiğini söyledi. 
Gecenin düzenlendiği fuaye alanında, dijital dönüşüme adanan özel bir köşe oluşturuldu. Bu köşede Local Pay kullanıcıları için kurulan dijital çarkıfelek ekranında çeşitli hediyeler dağıtılırken, katılımcılara VR gözlük deneyimi de sunuldu.
 
Daha Fazla Haber