Abdullah Gülden taziye açıklaması

Abdullah Gülün ofisi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Abdullah Gül, olay sonrası yaptığı ilk açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin 11. Cumhurbaşkanı olarak tüm milletimize başsağlığı...

Abdullah Gülün ofisi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Abdullah Gül, olay sonrası yaptığı ilk açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin 11. Cumhurbaşkanı olarak tüm milletimize başsağlığı dilemiştir. 11. Cumhurbaşkanı Gül, Ankaradaki terör saldırısında mensuplarını yitiren CHP ve HDP ile DİSK ve KESK genel başkanlarına da başsağlığı dilemiştir denildi.

AHMET DAVUTOĞLU, Abdullah Gülün Ankaradaki patlamanın ardından HDPye taziye dilemesi hakkındaki bir soruya, Sayın cumhurbaşkanımızın kendi takdirleri ama şunu ifade etmek isterim€¦. Burada taziye evi kim? Taziye kime verilir taziye evi kim. İlk günden itibaren şunu söyledim taziye evi Türkiye Cumhuriyetidir demişti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün ofisi de akşam saatlerinde şu twitleri paylaştı.

11. CB Gül, Ankaradaki terör saldırısında mensuplarını yitiren CHP ve HDP ile DİSK ve KESK genel başkanlarına da başsağlığı dilemiştir.

Abdullah Gül, olay sonrası yaptığı ilk açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin 11. Cumhurbaşkanı olarak tüm milletimize başsağlığı dilemiştir.

Daha Fazla Haber