banner913
banner932
banner1032

Badmintonculara Milli takım ruhu aşılandı

banner1020

banner1045
Badmintonculara Milli takım ruhu aşılandı

banner971
Badminton Federasyonu U15 Milli Takım kampı tamamlandı. 11-14 Şubat 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan U15 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Milli Takımımızın kamp çalışmaları Milli Takım antrenörü Nevzad Denerel'in yönetiminde sona erdi.
Federasyon Başkanı Fırat Deniz'in yaptığı basın açıklamasında Ankara’da başlayacak olan U15 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Milli Takımımızda 4 bayan 5 erkek sporcunun bulunduğunu ve Milli Takım kampının çok verimli geçtiğini belirtti. Yapılan kamp çalışmalarının son antrenmanına ziyarette bulunan TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam da 10 Şubat tarihinde Ankara'ya hareket edecek olan kafilenin son antrenmanını yerinde takip ederek sporcularımıza başarılar diledi. Milli Takım Antrenörü Nevzad Denerel de Badminton Federasyonu yönetim kurulu ve Başkan Fırat Deniz'e sağladıkları bu güzel kamp ortamı için teşekkür etti, bu gibi kampların çocukların gelişimi, birlikteliği ve takım ruhunu aşılaması bakımından önemli olduğunu belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.