banner913
banner932
banner1032

Boran Bora Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda kulaç atacak

banner1020

Açıksu'nun yıldız genci Boran Bora Boğaziçi Kıtalararası Yüzme yarışında kulaç atacak

banner1045
Boran Bora Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda kulaç atacak

banner971
Fast Frogs Spor Kulübü  yüzücüsü BORAN BORA Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin 25 Ağustos 2024 Pazar gün 36.sını düzenleyeceği Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na katılmak üzere bugün adadan ayrıldı. 6.5 km mesafedeki yarışma, Kanlıca İskelesi'nden başlayıp Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda sona erecek.
BORAN’IN HEDEFİ OCEANMAN WORLD FİNAL DUBAİ
Açıksu yüzme branşına daha önce katılmış olduğu Oceanman yarışmalarıyla ülkemizi Tayland - Phukette ve İtalya - Lago d'orta'da temsil eden başarılı yüzücümüz, Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na ilk kez katılarak büyük bir tecrübe kazanacak. Yüzmedeki gururumuz Boran, esas hedefini ise Aralık ayındaki Oceanman World Final Dubai'de yarışarak başarılı bir performans ortaya koymak olarak belirledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.