banner913
banner932
banner1032

Sapsızoğlu, İstanbul’da Çelen’le görüştü

banner1020

Ülkemizde cimnastiğin geldiği noktanın değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, bundan sonraki sürecin planlaması da yapıldı

banner1045
Sapsızoğlu, İstanbul’da Çelen’le görüştü

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, İstanbul’da Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ile bir araya geldi.
Görüşmede 2 federasyon başkanı, ortak hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulundular. Ülkemizde cimnastiğin geldiği noktanın değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, bundan sonraki sürecin planlaması da yapıldı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, görüşme sonrasında yaptığı teşekkür açıklamasında şunları söyledi:
“Her zaman yanımızda olan ve her türlü desteğini çocuklarımızdan esirgemeyen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e, başkan vekili İsmail Göktekin’e ve tüm yönetim kurulu üyelerine KKTC Cimnastik Federasyonu ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.