banner913
banner932
banner1032

Sapsızoğlu: Şölenimiz, umutlarımızı güçlendirdi

banner1020

banner1045
Sapsızoğlu: Şölenimiz, umutlarımızı güçlendirdi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından Girne Belediyesi ile işbirliğinde geleneksel olarak düzenlediği dev cimnastik şöleni, Asbank ana sponsorluğunda Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilmişti.
Asbank Geleceğin Yıldızları Cimnastik Şöleni’nde 15 kulüpten 850 çocuk coşkuyla sahne almış, cimnastikçilerin, dans ve cimnastiği harmanlayarak yaptıkları görsel şovlar ayakta alkışlanmıştı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Asbank Geleceğin Yıldızları Cimnastik Şöleni sonrasında şu açıklamayı yaptı:
“Asbank ve Girne Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz Geleceğin Yıldızları Cimnastik Şöleni’nde çocuklarımızın başarıları performansları bizleri gururlandırdı. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan bu anlamlı etkinlik, sürdürülebilir bir gelecek için umutlarımızı güçlendirdi.
Şölenimize ana sponsor olarak büyük katkı koyan Asbank genel müdürü Çağatay Karip ve Girne Belediyesi başkanı Murat Şenkul başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”
(Foto: Aytaç KARLICA)
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.