banner913
banner932
banner1032

Tarsan Air Badminton Turnuvası 16 Ağustos’ta yapılacak

banner1020

banner1045
Tarsan Air Badminton Turnuvası 16 Ağustos’ta yapılacak

banner971
Badminton Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tarsan Air Badminton Turnuvası 16 Ağustos Cuma günü Badminton Federasyonu Lokalinde saat 18.30 da başlayacak.
Turnuva ile ilgili Badminton Federasyonu’ndan şu duyuru yapıldı:
“Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Tarsan Air Badminton Turnuvamız bu yıl Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yılı dolayısı ile şenlik şeklinde gerçekleştirilecektir. Bu yıl yine sponsorumuz Tarsan Çiftlik ile birlikte 4. cüsünü gerçekleştireceğimiz Air Badminton Şenliği Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Badminton Federasyonu Lokalinde saat 18.30 da başlayacaktır. Küçük çocuklara yönelik eğlenceli yarışmaların da yapılacağı etkinliğimize katılacak olanların yanlarında raketlerini de getirmeleri gerekmektedir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.