banner913
banner932
banner1032

Tribün Kıbrıs yenilenen kadrosuyla sahada

banner1020

banner1045
Tribün Kıbrıs yenilenen kadrosuyla sahada

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) geleneksel olarak düzenlediği Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası dün başladı.
Gönyeli Halı Sahasında oynanan tek maç ile başlayan turnuvada Tribün Kıbrıs da mücadele edecek. İlk hafta maçı olmayan Tribün Kıbrıs, turnuvada yenilenen kadrosu ve yenilenen formalarıyla mücadele edecek.
Karşılaşmaları Kutlay Malek’in yönettiği Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası’na Tribün Kıbrıs, Okmar Süpermarket, Seray’s Tech Shop ve Seyhun Bıkmaz Şoför Okulu’nun sponsorluklarında, İrmar Süpermarket su sponsorluğunda katıldı.
Geçtiğimiz sezonki kadrosundan 2 kişinin ayrıldığı Tribün Kıbrıs’ın yeni kadrosuna Ahmet Özsoy, Güren Tilki ve Hasan Aksoy katıldı.
Tribün Kıbrıs, KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvasında ilk maçını 9 Ekim Çarsamba akşam saat 20.00’de Gelengül Production ile oynayacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.