banner913
banner932
banner1032

Yıldırım Avcılık ve Atıcılık Derneği Mehmet Subaşı’yla ‘devam’ dedi

banner1020

Yıldırım Avcılık-Atıcılık Derneği'nin dün akşam gerçekleşen genel kurul ile bir dönem daha Mehmet Subaşı’nın başkanlığına genel kurula katılan üyeler oybirliğiyle onay verdi

banner1045
Yıldırım Avcılık ve Atıcılık Derneği Mehmet Subaşı’yla ‘devam’ dedi

banner971
Ülkemizde aktif sivil toplum örgütlerinden biri olan Yıldırım Avcılık – Atıcılık Derneği dün akşam olağan genel kurul gerçekleştirdi.
Yıldırım Avcılık-Atıcılık Derneği lokalinde gerçekleşen genel kurul ile bir dönem daha Mehmet Subaşı’nın başkanlığına genel kurula katılan üyeler oybirliğiyle onay verdi.
Divan Başkanlığı’nı Murat Elagöz’ün sekreterliklerini ise Aytaç Çelikoğlu ile İbrahim Daloğlu’nun yaptığı genel kurula tek aday olarak giren Başkan Mehmet Subaşı üyelere hitaben kısa bir konuşma yaptı.
Subaşı konuşmasında derneklerinin 4 yıllık genç bir dernek olduğunu ve ilk 2 yılında pandemi nedeniyle pek faaliyet yapamadıklarını ancak son iki yıldır faaliyetlerini artırdıklarını ve köy gençlerine kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirerek yaptıkları faaliyetleri anlattı. Şubaşı önümüzdeki dönemde dernek olarak köylerine bir piknik alanı kazandırma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek güzel bir piknik alanı ile köylerine bölge halkına hizmet vermeyi istediklerini kaydetti.
Mali İşler Sorumlusu Umut Gamalı ise son iki yıl ile ilgili Mali raporu üyelerle paylaştı.
Başkan Mehmet Subaşı’nın yeni dönemde çalışacağı yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Asbaşkan: İsmail Ozanlar
Genel Sekreter: Murat Elagöz
Mali İşeler Sorumlusu: Umut Gamalı
Malzeme Sorumlusu: Halil Akkor
Atıcılık Sorumlusu: Amaç Ozanlar
Zararlılarla Mücadele Sorumlusu: Gürbüz Suay
Lokal Sorumlusu: Önem Daloğlu
Müsabaka Sorumlusu: Mustafa Subaşı
Yedek Üyeler: Mustafa Songelen, Mehmet Salih Merttuna, Ümit Akan Zeybek ve Mehmet Uzun
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.