banner913
banner932
banner1032

Soner Olgun ile coşku dolu bayramlar

banner1020

banner1045
Soner Olgun ile coşku dolu bayramlar

banner971
30 Ağustos Zafer Bayramı, Merit Park Hotel -  Letafet’te, Türk müziğinin usta ismi Soner Olgun’un konseri ile coşkuyla kutlandı. Müzikseverlerin bir araya geldiği bu özel gecede, Zafer Bayramı’nın ruhu Soner Olgun’un güçlü yorumuyla yankı buldu.
 Soner Olgun, gece boyunca Türk müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konserde, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyulan minnet ve saygı, şarkıların yanı sıra Soner Olgun’un anlamlı konuşmalarıyla da dile getirildi.
 
Gecenin en coşkulu anlarından biri, Soner Olgun’un “İzmir Marşı”nı seslendirdiği an oldu. Tüm salonun hep bir ağızdan marşa eşlik etmesiyle zafer coşkusu doruğa ulaştı. Konserin sonunda ise misafirler, sanatçıyı ayakta alkışlayarak sahneden uğurladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.