banner913
banner932
banner1032

İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

banner1020

İbrahim Tatlıses, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde beyin operasyonu geçirdi. Yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama...

banner1045
İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

banner971

İbrahim Tatlıses, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde beyin operasyonu geçirdi. Yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat, şu ifadeleri kaydetti:
"Sayın İbrahim Tatlıses’in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan soran, iyi dileklerini ve dualarını gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz.”

İBRAHİM TATLISES'İN AMELİYAT ÖNCESİ SON MESAJI


İbrahim Tatlıses ameliyata gitmeden önce sosyal medya hesabından 'Ameliyata gidiyorum sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ben helal ediyorum ve dua bekliyorum görüşmek üzere" yazdı.

İbrahim Tatlıses ameliyat oldu

İbrahim Tatlıses, Amerika'da yaklaşık 4.5 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdi. Ünlü sanatçının menajeri Eyüp Kanat sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kanat, "Sayın İbrahim Tatlıses'in Türkiye saatiyle bugün öğleden sonra girdiği ameliyat başarıyla sonuçlanmıştır. İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu gayet iyidir. Arayan, soran iyi dileklerini ve dualarına gönderen tüm dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederiz" mesajını paylaşarak ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.