banner913
banner932
banner1032

Korhan Saygıner Letafet’te unutulmaz bir gece yaşattı

banner1020

banner1045
Korhan Saygıner Letafet’te unutulmaz bir gece yaşattı

banner971
Pop müziğin sevilen ismi Korhan Saygıner , 27 Temmuz Cumartesi akşamı, Girne’nin gözde mekanlarından Letafet’te gerçekleşen muhteşem bir konserde hayranlarıyla bir araya geldi.

Sanatçı, konserine en sevilen şarkılardan “Aklım Karıştı” ile başlayarak dinleyenlerine müzik dolu bir gece yaşatacağının sinyallerini verdi.

Konserine 90’lı yıllara damga vuran Türkçe Pop şarkılarla devam eden sanatçı, repertuarında hem hareketli hem de duygusal parçalara yer verdi.

Neşet Ertaş, Sezen Aksu, Zülfü Livaneli gibi yıldız sanatçıların eserlerini başarılı bir şekilde seslendiren Saygıner, yaklaşık üç saat kaldığı sahnede enerjisini bir an bile düşürmeyerek dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Saygıner’in eşsiz performansı, müzikseverler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.