banner913
banner932
banner1032

Merit Park'ta, Derya Uluğ fırtınası

banner1020

Derya Uluğ Merit Park Hotel açık hava sahnesinde unutulmaz bir performansa imza attı

banner1045
Merit Park'ta, Derya Uluğ fırtınası

banner971
Türk pop müziğinin yıldız ismi Derya Uluğ, Girne’nin en prestijli otellerinden biri olan Merit Park Hotel açık hava sahnesinde hayranlarıyla ilk kez buluştu. Ünlü sanatçı, sahnesine popüler şarkısı “Nefes” ile hızlı bir giriş yaparak dinleyicilerini selamladı. Yaklaşık bin kişinin katılım gösterdiği bu özel konser, Kıbrıs’ın nefes kesen atmosferinde müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Ünlü sanatçı uzun rengarenk taşlarla süslü sahne kıyafeti ile göz kamaştırırken, sahneye adım attığı andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çekti. Sanatçı, arka arkaya seslendirdiği hit parçalarıyla izleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu. Konser boyunca sahne enerjisi, dinleyicilerle kurduğu sıcak diyalog ve muhteşem performansı ile Merit Park Hotel'deki bu özel geceye damgasını vurdu.
Yaklaşık iki buçuk saat süren konser boyunca Uluğ, birbirinden sevilen şarkılarını seslendirirken, hayranlarının coşkusunu en üst seviyeye taşıdı. İzleyicilerin her anına eşlik ettiği bu özel performans sırasında, sanatçının sahnedeki enerjisi ve samimiyeti tüm konukları büyüledi. Konser sırasında sık sık hayranlarıyla sohbet eden Uluğ, sahne performansını interaktif bir şova dönüştürdü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.