banner913
banner932
banner1032

Merit Royal Diamond’da, Gökhan Tepe'yle nostaljik gece

banner1020

Gökhan Tepe, Merit Royal Dıamond’da hayranlarını müzik yolculuğuna çıkardı

banner1045
Merit Royal Diamond’da, Gökhan Tepe'yle nostaljik gece

banner971
Türk pop müziğinin efsane isimleri, Merit Royal Diamond sahnesinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Şarkıcılığının yanı sıra besteci kimliği ile de müzik dünyasında büyük başarılara imza atan Gökhan Tepe, Cumartesi akşamı ilk kez sahne aldığı Merit Royal Diamond Otel’de unutulmaz bir gece yaşattı. Muhteşem bir konserle iki bin hayranıyla buluşan Gökhan Tepe, geceye özel repertuvarıyla izleyenleri müzik yolculuğuna çıkardı.  

Yıllardır dillerden düşmeyen parçalarından “Gel Aşkım” ile konserine başlayan Gökhan Tepe, en sevilen kendi şarkılarının yanı sıra 70’ler, 80’ler ve 90’lara ait iz bırakan şarkıları ve arabesk müziğinin unutulmaz eserlerini de müzik severlerle hep bir ağızdan seslendirdi. Güçlü sesi ve muhteşem sahne performansı ile yıllara meydan okuyan Gökhan Tepe, şıklığı ile de göz doldurdu.  

Karpaz Balo Salonu’nun büyüleyici atmosferinde 28 yıllık şarkılarını art arda seslendiren ünlü sanatçıya dansçıları da sahnede eşlik etti. Dans gösterileriyle sahnesine ayrı bir renk katan ve coşku dolu anlar yaşatan ünlü sanatçı, yoğun alkışlar eşliğinde Diamond sahnesinden ayrıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.