banner913
banner932
banner1032

Ronaldo, Rodriguez'e resmen servet ödeyecek

banner1020

Yıldız futbolcu Ronaldo ve hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasında, ayrılık durumunda Ronaldo'nun ayda 85 bin sterlin ödemesini garanti eden bir anlaşmanın olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Ronaldo'nun, Georgina'ya Madrid'deki evinin mülkiyetini de verme sözü verdiği iddia ediliyor

banner1045
Ronaldo, Rodriguez'e resmen servet ödeyecek

banner971
Dünya futbolunun önemli isimlerinden yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile hayat arkadaşı Georgina Rodriguez arasındaki inanılmaz anlaşma böyle ortaya çıktı.
SERVETİ 600 MİLYON DOLAR
Cristiano Ronaldo'nun net servetinin 600 milyon dolar civarında olduğu ve Suudi Pro Ligi takımlarından Al-Nassr ile yaptığı ve yılda 173 milyon sterlin (224 milyon dolar) kazandıran kârlı sözleşmenin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla da kasasını doldurduğu söyleniyor.
DÜNYALARI ÖDEYECEK
Öte yandan Portekiz'in TV GUIA dergisine göre Ronaldo ile beş çocuğundan ikisinin annesi olan Georgina arasında, ayrılmaları halinde Ronaldo'nun ayda 85 bin sterlin ödemesini garanti eden bir anlaşma var.
SADECE PARA DEĞİL
Bu şartların kasım 2017'de kızları Alana Martina'nın doğumunun ardından yürürlüğe girdiği bildiriliyor. Yedi yıl önceki anlaşmaya göre Ronaldo, eşine sadece para ödemeyecek. Georgina'nın, Ronaldo'nun La Liga devi Real'de oynadığı dönemde 2010 yılında satın aldığı Madrid'deki evinin mülkiyetini de alacağı iddia ediliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.