banner913
banner932
banner1032

Yıldız Tilbe perukla çıktığı sahneden peruksuz indi

banner1020

Yaz konserlerine aralıksız devam eden ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Seyirciye eşsiz anlar yaşatan ünlü şarkıcı, sahneye çıkarken taktığı peruğu ilerleyen saatlerde çıkardı.

banner974
Yıldız Tilbe perukla çıktığı sahneden peruksuz indi

banner971
Konserine duygusal şarkılarla başlayan Tilbe, ardından tempoyu yükseltti. Şarkıcı, gece için peruk takmayı tercih etti. Tilbe, bir süre sonra sıkılınca peruğu çıkarıp sahnedeki koltuğun üzerine fırlattı.
Şarkıcı gecenin geri kalanına ise kendi saçıyla devam etti. Rahat tavırları ve kendine has danslarıyla yine farkını ortaya koyan Tilbe, “Bu akşam bütün kurtlarınızı dökün. Yarın yok, ona göre” dedi. Şarkıcı, yeni çıkardığı “Bakınca Görünüyorsun”u da ilk defa Çeşme sahnesinde seslendirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.