banner913
banner932
banner1032

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği, denetimlerine devam ediyor

banner1020

banner1045
Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği, denetimlerine devam ediyor

banner971
Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği'nin, tüm ilçelerde gerçekleştirdiği denetim ve ziyaretlerde 71 kişiye uyarıda bulunuldu. Birlik’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 67 noktada yapılan denetimler sonucu birlik yasasına aykırı hareket eden 3 kişi hakkında polis tarafından yasal işlem başlatıldı.
“Ülkemiz sınırları içerisinde hemşirelik ve ebelik sınırları birliğimiz tarafından korunmaktadır” denilen açıklamada, bu alanlarda faaliyet gösterebilmek için birliğe kayıt olmanın zorunlu olduğuna dikkat çekildi.
Birlik Başkanı Ali Özgöçmen, konuya ilişkin açıklamasında, yasaya aykırı hareket edenlerin suç işlemiş sayılacağını ve mahkum edilebileceklerini hatırlattı. Denetimlerin ve ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.