banner913
banner932
banner1032

Satranççılarımız, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası`nda başarıyla yarıştı

banner1020

banner1045
Satranççılarımız, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası`nda başarıyla yarıştı

banner971
2024 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 21-28 Temmuz’da Denizli’de düzenlendi. Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’nin dört bir yanından 53 ve ülkemizden 2 olmak üzere toplam 55 takım yarıştı. Bu takımlarda toplamda 675 sporcu hamle yaptı.
Üç yıl önce kurulan Cortado Sertbay Satranç Akademisi takımı, arka arkaya ikinci ve birinci lig şampiyonluklarının ardından bu yıl da süper lig şampiyonu olup ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı. Bu yıl ilk kez kulüpler şampiyonasında yarışan Cortado Sertbay Satranç Akademisi üç galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgi ile turnuvayı başarıyla tamamladı.
Cortado Sertbay Satranç Akademisi'nin Denizli kafilesini oluşturan sporcuları şu isimlerden oluşmuştu; Ufuk Tarman,  Şahin Şahmaran, Ali Doğan Nay, Berk Nay, Bartu Özaydın, Nezafet Doğan, Doruk Tarman, Taylan Kaplan.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.