banner913
banner932
banner1032

"Cumhurbaşkanlığı seçimi, toplum için bir dönüm noktası"

banner1020

banner974
"Cumhurbaşkanlığı seçimi, toplum için bir dönüm noktası"

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Genç TV’de soruları yanıtlarken, Cumhurbaşkanı Adaylığı ile ilgili ihtiyatlı mesajlar verdi.
“Aday değilim demiyorsunuz” sözüne zamanı işaret eden Harmancı, "2025 Cumhurbaşkanlığı seçiminin toplum için bir dönüm noktası" olduğunu söyledi. 
Harmancı, “2020’de tarihin en büyük müdahalesi ile karşılaştık. Dersimizi çıkarmamız gereken şudur. Müdahaleleri aklamaya yönelik bir ortam oluştu.
5 yıldır bizi bir adım ileri götürmeyen bir siyaset var. TDT diye ağzımıza bir parmak bal çalınıyor. Karşımızda Rum Lider diye Hristodulidis federasyon üzerinden squash oynuyor. Topu duvara atıyor, bir daha atıyor vuruyor. Kıbrıs Türk solu tarihi bir karar verecek” dedi.
Harmancı "2020’deki hayal kırıklığı ve kırılmalar 2025’deki seçimlere etki etmemeli. Kıbrıs Türk solu yeni bir çalışmayla topluma yeni ve alternatif bir seçenek sunmalı. Bu benim çarpımdır. Kıbrıs Türk solu federasyona gidecek yeni bir paradigmayı topluma anlatması gerekiyor. CTP ve TDP ortak aday noktasında bugünden çalışmalıdır” diye ekledi.
Siz olabilir misimiz bu? Sorusuna Harmancı, “ortak program üzerinde anlaşılırsa kimin aday olacağı kendiliğinden belli olur” yanıtı verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.