banner913
banner932
banner1032

“KKTC’ye her türlü desteği vermeye hazırız”

banner1020

TC Maliye Bakanı Mehmet Simşek, KKTC Maliye Bakanlığı’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı

banner1045
“KKTC’ye her türlü desteği vermeye hazırız”

banner971
Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önceki gün görüştüğü Maliye Bakanı Özdemir Berova’yla ele aldıkları konular hakkında dün sosyal medya platformundan fotoğraflı paylaşım yaptı.
Berova ile dost ve kardeş iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da güçlendirilmesi amacıyla gayet faydalı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Şimşek, şu ifadelere yer verdi:
“Toplantımızda özellikle kurumsal kapasitenin güçlendirilmesine yönelik olarak KKTC Maliye Bakanlığı’na her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ettik. Bu çerçevede Bakanlığımızın sahip olduğu teknolojik alt yapının KKTC’de kullandırılması başta olmak üzere birçok konuda somut adımlar ile iş birliğimizi kuvvetlendirerek, KKTC’nin kalkınması için gereken teknik ve mali destekleri sağlamaya devam edeceğiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.