banner913
banner932
banner1032

New York’ta üçlü görüşme çabaları sürüyor

banner1020

banner1045
New York’ta üçlü görüşme çabaları sürüyor

banner971
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, New York’ta Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Rum lider Nikos Hristodulidis’le gerçekleştireceği görüşmelerin, üçlü bir görüşmeye imkan sağlaması yönündeki çabaların devam ettiği iddia edildi.
Politis gazetesi: “Hala New York’ta Üçlü Görüşme Arıyorlar” başlığı altında verdiği haberinde, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in, New York’ta Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Rum lider Nikos Hristodulidis’le gerçekleştireceği görüşmelerin, üçlü bir görüşmeye imkan sağlaması yönündeki çabaların devam ettiğini iddia etti.
Guterres’in Tatar ve Hristodulidis’le gerçekleştireceği görüşmelerin, öze kaktı sağlamaktan çok durumun yönetimi ve iki taraf arasında en azından bir iletişim şekli olma niteliği taşıdığı iddiasında bulunan gazete, Guterres’in liderlerle üçlü bir görüşme gerçekleştirmesi çabalarının ise devam ettiğini aktardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.