banner913
banner932
banner1032

“Seçimin maliyeti Özersay’a ödetilmeli”

banner1020

Tarım Bakanı Dursun Oğuz, seçimin maliyetinin HP Genel Başkanı Özersay’a ödetilmesi gerektiğini belirterek “Böyle bir dönemde bu sebepten dolayı ara seçim için harcanan maliyet gerçekten günahtır” dedi

banner1045
“Seçimin maliyeti Özersay’a ödetilmeli”

banner971
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Kıbrıs Postası TV’de Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın milletvekilliğinden istifası dolayısıyla 25 Haziran’da yapılacak olan ara seçimi değerlendirdi.
UBP Milletvekili Oğuz, böyle bir seçimin bu ülke için lüks olduğuna vurgu yaparak, “1 adaylı bir seçim olacak. Resmen Cumhurbaşkanı seçer gibi 1 vekil seçeceğiz” dedi.
Seçimin maliyetinin HP Genel Başkanı Özersay’a ödetilmesi gerektiğini belirten Oğuz, “Özersay bu düzeni beğenmiyorsa, Meclis’te kalıp düzeni eleştirebilirdi” ifadelerini kullandı.
Oğuz, “Böyle bir dönemde bu sebepten dolayı ara seçim için harcanan maliyet gerçekten günahtır” diye konuştu.
“Seçimin yapılmaması Anayasa’yı delme anlamı taşıyor” diyen Oğuz, bazı eleştirilerin tutarlı olmadığını kaydetti.
Oğuz, toplumda seçim havası olmadığını ifade ederek, “Vatandaşın ekonomik sorunları ve diğer sorunları var” açıklamasında bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.