banner913
banner932
banner1032

"Demir Yumruk" rakibine meydan okudu!

banner1020

banner974
"Demir Yumruk" rakibine meydan okudu!

banner971
Kıbrıslı Türk Milli Boksör “Demir Yumruk” Metin Turunç, Dünya Şampiyonluk kemerinin ardından bir sonraki karşılaşma için antrenmanlara başladı.
Hız kesmeden sıkı bir disiplinle önündeki karşılaşmalara hazırlanan Metin Turunç, “Rakiplerime Kıbrıs Türkü’nün gücünü göstereceğim. Ülkemin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğim. Halkımızın ve devletimizin desteğiyle ülkemize yeni şampiyonluklar kazandırmak için var gücümle çalışıyorum” dedi.
Dünya boks otoriteleri tarafından yakından takip edilen Milli Boksör Metin Turunç son olarak rakibi güçlü ve deneyimli boksör Pascal NDOMBA, namı diğer "Tazmanya Canavarı"nı ilk rauntta nakavt ederek yenmeyi başararak Şampiyonluk Kemeri’nin sahibi olmuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.