banner913
banner932
banner1032

Emre Kaplan ve Ege Erülkü’den başarılı dereceler

banner1020

banner1045
Emre Kaplan ve Ege Erülkü’den başarılı dereceler

banner971
Aksaray da düzenlenen Türkiye Gençler Türkiye şampiyonasın da Emre Kaplan 6. Olurken, Ege Erülkü 9. sırada, Ömer Bülbül ise 33. sırada yer aldı. Sporcularımız yarış boyunca etkili oldular. Ege Erülkü’nün 2 kez gruba kaçarak zaman aralığı açmasına rağmen son km yakalanması ve ardından Emre Kaplan’ın son 5 km kaza geçirmesine ve yarışta geriye düşmesine rağmen finişi 6.lıkla bitirmesi bizleri sevindirdi.
Emre Kaplan bu yarışın ardından Türkiye milli takımı ile 9/14 Temmuz da katılacağı Avrupa Şampiyonası Kampı için Konya hareket etti. Ege Erülkü ise bu yarışın ardından 29-30 Haziran da Sivas’ta yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmak üzere Aksaray’dan Sivas’a hareket etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.