banner913
banner932
banner1032

KTSYD yönetimi TC Büyükelçisi Serim’i ziyaret etti

banner1020

banner1045
KTSYD yönetimi TC Büyükelçisi Serim’i ziyaret etti

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’i ziyaret etti.
Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim’in göreve yeni atandığı günlerde gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna davetli olarak katılmıştı ve orada tanışarak kısa sohbet etme fırsatı olmuştu.
Büyükelçi Serim’e yönetim kurulu ile birlikte resmi ziyaret gerçekleştirerek hem yönetimini tanıtan, hem de dernek tarihi ile çalışmaları konusunda bilgilendiren KTSYD Başkanı Necati Özsoy, Türkiye Cumhuriyeti ile yakın işbirliklerinin her zaman sürdüğünü ve bundan sonra da en üst seviyede sürme arzusunu büyükelçiye iletti.
TC Lefkoşa Büyükelçiliği Basın Müşaviri Nuri Cihangir Şahin’in de yer aldığı kabulde KTSYD Başkanı Özsoy, yakın tarihte yapmayı planladıkları faaliyetleri de Büyükelçi Serim ile paylaşarak kendisini KTSYD merkezine davet etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.