banner913
banner932
banner1032

Nehir Deniz, Bulgaristan’da yarışacak

banner1020

Milli sporcu Nehir Deniz, Bulgaristan'ın Pazarcık şehrinde düzenlenecek olan U17 ve U19 FZ Forza Hebar Bulgarian International Şampiyonası'na katılacak

banner974
Nehir Deniz, Bulgaristan’da yarışacak

banner971
KKTC Badminton Federasyonu milli sporcusu Nehir Deniz, 27-30 Haziran ve 1-4 Temmuz 2024 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Pazarcık şehrinde düzenlenecek olan turnuvalarda Türkiye Milli Takımı adına yarışacak.
U19 FZ ForzaHebarBulgarian International turnuvasında tek kadınlar kategorisinde ve çift kadınlar kategorisinde partneri Tuğçe Yurtalan ile birlikte mücadele edecek olan Deniz, U19 FZ ForzaHebarBulgarian International turnuvasında ise tek kadınlar kategorisi ile karışık çiftler kategorisinde partneri Rüzgar Oğuz ile birlikte mücadelesine devam edecek. Nehir Deniz ve partnerleri ile birlikte Türkiye Milli Takımı'na başarılar dileriz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.