banner913
banner932
banner1032

Tarsan Air Badminton Şenliği coşku içinde yapıldı

banner1020

“4. Tarsan Air Badminton Şenliği” yapıldı. Badminton Federasyonu’nun Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50 yılı dolayısıyla ‘şenlik’ havasında yapılacağını duyurduğu ‘etkinlik’ Federasyon’a ait tesiste gerçekleştirildi

banner1045
Tarsan Air Badminton Şenliği coşku içinde yapıldı

banner971
Tarsan Air Badminton Şenliği büyük bir coşkuyla düzenlendi.
Tarsan Çiftlik sponsorluğunda, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörlüğünün ve Gönyeli Alayköy Belediyesinin destekleri ile gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı kutlamaları çerçevesindeki etkinliğimiz yoğun ilgi gördü. Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörü Mithat Tekçam, Genel Sekreter Aytekin Keleş, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız, Asbaşkanlar Zafer Şahin ve Şaban Kırcalı'nın da bulunduğu Air Badminton Şenliği'ne Sn. Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar da katıldı.
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından sporculara hediye olarak dağıtılan tişört ve şapkalarla yine Türkiye'den gelen veteran grubu ile yapılan kortej yürüyüşünün ardından konuşma yapan Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, Ercan Yıldız ve Hüseyin Amcaoğlu 4. Tarsan Air Badminton Şenliği'nin Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yılı çerçevesinde şenlik olarak yapılmasının anlamlı olduğunun altını çizdiler. Konuşmaların ardından sporculara hediye paketleri ve belgeleri verilirken sponsor Tarsan Çiftlik Direktörü Cahit Gazioğlu'na, Mithat Tekçam'a ve Hüseyin Amcaoğlu'na, Ercan Yıldız'a plaketleri takdim edildi.
Türkiye'den gelen veteran grubu ile milli takım sporcularının yaptığı gösteri maçının ardından başlayan 4. Tarsan Air Badminton Şenliği saat 23.00'te sona erdi. Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar'ın da katılarak destek verdiği şenliğimizde sporcular hem eğlendiler hem de üçerli gruplar halinde karşılıklı maçlar yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.