banner913
banner932
banner1032

Vücut Geliştirme ve Fitness’te uluslararası başarı

banner1020

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takım sporcuları Makedonya’dan bir şampiyonluk, iki ikincilik ve bir tane de üçüncülükle ülkeye döndü

banner974
Vücut Geliştirme ve Fitness’te uluslararası başarı

banner971
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takım sporcuları, Makedonya’dan şampiyonluk ve derecelerle ülkeye döndü.
Federasyon açıklamasına göre, sporcular Hazel Oraç, Özkan Özeral, Ahmet Alkış ve Tugay Mayın, Makedonya’nın Üsküp şehrinde düzenlenen IFBB Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’na katıldı.
Podyumda mücadele veren Tugay Mayın “Erkekler Klasik Fizik Kategorisi’nde” hem şampiyonluk hem de Elite Pro;  Hazel Oraç, “Kadınlar Body Fitness Kategorisinde” ikincilik; Özkan Özeral, “Erkekler Fizik Kategorisi’nde” ikincilik;  Ahmet Alkış ise “Erkekler Fizik Kategorisi’nde” üçüncülük elde etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.