banner913
banner932
banner1032

WhatsApp'ta yeni dönem

banner1020

WhatsApp ybeklenen yeni güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme ile beraber mobil mesajlaşma uygulamasına arama özelliği geldi. İlk etapta Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen yeni özellik,...

banner1045
WhatsApp'ta yeni dönem

banner971

WhatsApp ybeklenen yeni güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme ile beraber mobil mesajlaşma uygulamasına arama özelliği geldi.

İlk etapta Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen yeni özellik, kullanıcılara Skype ve Viber tarzı bir hizmet sunuyor.

SESLİ ARAMA ÖZELLİĞİ NASIL AKTİF HALE GETİRİLİYOR?

WhatsApp’ın yeni özelliğini akıllı telefonlarında kullanmak isteyen kullanıcıların yapması gereken işlem oldukça basit.

Mobil cihazlarından WhatsApp’ın resmi internet sayfasına giren kullanıcılar buradaki download (indir) tuşuna basarak yeni versiyonu cihazlarına yükleyebiliyor.

Yeni özelliğin iOS ve BlackBerry gibi platformlara ne zaman geleceği hakkında ise şu an için resmi bir açıklama bulunmuyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.