banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa masterleri Eskişehir yolcusu

banner1020

banner1045
Lefkoşa masterleri Eskişehir yolcusu

banner971
Yusuf Karayusufoğlu
Lefkoşa Veteran Masa tenisçileri 7-8 Eylül tarihlerinde Eskişehir (Türkiye)’de yapılacak olan Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvası için  hazırlıklarını sürdürüyor. Ferdilerde, karışık çiftler, çift erkekler ve çift kadınlarda yarışacak olan Lefkoşa veteranları üç kişi olarak turnuvaya katılacak. Fadıl Olguner, Değer Baysal ve Selda Orhon’dan oluşan Veteranlarda hedef dereceyle ülkeye dönmek.
Lefkoşa Veteran Masa Tenisi Derneği başkanı Fadıl Olguner dün yaptığı basın açıklamasında hedeflerinin dereceye girmek olduğunu belirtti. Olguner gün geçtikçe Veteran derneğine sporcuların artarak katılmasının sevindirici olduğunu, çalışmalarını sürdürdükleri takdirde başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.