banner913
banner932
banner1032

Abdullah Gül kararını verdi

banner1020

AKP’den milletvekili olması için bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan davet alan 11inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün buna sıcak bakmadığı öğrenildi.Abdullah Gül’e en yakın gazeteciler arasında...

banner1045
Abdullah Gül kararını verdi

banner971

AKP’den milletvekili olması için bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan davet alan 11inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün buna sıcak bakmadığı öğrenildi.Abdullah Gül’e en yakın gazeteciler arasında gösterilen Hürriyet yazarı Taha Akyol bugünkü köşesinde çarpıcı bilgelere yer verdi. Akyol; Gül’ün 2015 seçimlerinde milletvekilliği için aday olmayacağını yazdı.

İşte Akyol’un köşesine taşıdığı Gül kulisleri…

Gülün Cumhurbaşkanlığı döneminde kapısı herkese açık, birleştirici bir görev yaptıktan sonra bundan sonraki dönemde kendisine farklı bir kulvar çizmek istediği anlaşılıyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu imajıyla ulusal ve uluslararası platformlarda gerektiğinde görüşmeler yapan, görüş açıklayan, sivil nitelikli toplantılar düzenleyen bir devlet adamı olarak çalışmalarını sürdürmeyi tasarlıyor.

Çankaya Köşkünden  ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığına ait İstanbul Tarabyadaki Huber Köşküne yerleşen Gülün buradan kendi evine taşınmak üzere olduğu öğrenildi. Gülün yakın çevresi, Taşınmanın belki bir kaç güne kadar tamamlanacağını söyledi. Gül, taşınma işlemi tamamlandıktan sonra çalışmalarını yeni ofisinde sürdürecek.

Abdullah Gül, oğlu Ahmet Münir Gül için kız istemeye Bursa’ya gitti!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.