banner913
banner932
banner1032

Paylaştığı fotoğraf yüzünden öldürüldü

banner1020

İstanbul'da 'Ayazağa kedileri geliyorum' yazılı duvarın önünde fotoğraf çektirerek sosyal medya hesabında paylaşan ve olaydan sonra duruma öfkelenen bir grup çocuk tarafından sokakta darp edilen 16 yaşındaki Emir Koçhan hayatını kaybetti

banner1045
Paylaştığı fotoğraf yüzünden öldürüldü

banner971
İstanbul Sarıyer Ayazağa’da 17 Temmuz’da 'Ayazağa kedileri geliyorum' yazılı duvarın önünde fotoğraf çektirerek sosyal medya hesabında paylaşan 16 yaşındaki Emir Koçhan olaydan sonra duruma öfkelenen bir grup çocuk tarafından sokakta darp edilmişti.
Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan Koçhan, kaldırıldığı hastanede önceki gün hayatını kaybederken olayla ilgili 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Koçhan, Kağıthane Hamidiye Ulu Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla Hasdal Mezarlığı'na defnedildi.
Öldürülen Emir Koçhan’ın babası Sedat Koçhan, "Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu işi bırakmayacağız. Sonunda ne olursa olsun hiç önemli değil. Sonuna kadar takipçisi kalacağız. Başka da bir şey söylemek istemiyorum şu an. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir şey. Allah insanlara evlat acısı göstermesin. Başka bir şey konuşamıyorum" diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.