banner913
banner932
banner1032

Saldırı talimatı Gürcistan'dan mı?

banner1020

İstanbul'da eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıda talimatın Gürcistan'da yaşayan bir kişi tarafından verildiği ve saldırının 250 bin lira karşılığında yapıldığı iddia edildi

banner1045
Saldırı talimatı Gürcistan'dan mı?

banner971
İstanbul'da eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, katıldığı programdan çıktığı esnada motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırısına uğramış ve ayağından yaralanan Akın, hastaneye kaldırılmıştı.
Yapılan çalışmalarda, saldırı sırasında silahı kullanan kişinin Ozan D. olduğu, onun kaçtığı motosikleti kullanan kişinin ise Osman M. olduğu tespit edildi.
Saldırı talimatının Gürcistan'da yaşayan H.Ş. tarafından verildiği ve saldırının 250 bin lira karşılığında yapıldığı iddia edildi. Talimatı verdiği iddia edilen H.Ş.'nin kasten öldürmenin de aralarında bulunduğu 10 suç kaydının olduğu öğrenildi.
Serhat Akın'a saldırı sonrası Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı Sulh Ceza mahkemesine sevk edilen 6 şüpheliden 5'i tasarlayarak kasten öldürme suçundan tutuklandı.
1 kişi yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.