banner913
banner932
banner1032

Sarayda ikinci kabine toplantısı

banner1020

Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Bakanlar Kuruluna 19 Ocakta başkanlık eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci kabine toplantısını 49 gün aradan sonra yeniden Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapıyor. Saat 11.45te başlayan toplantıya, genel...

banner1045
Sarayda ikinci kabine toplantısı

banner971

Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Bakanlar Kuruluna 19 Ocakta başkanlık eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci kabine toplantısını 49 gün aradan sonra yeniden Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapıyor.

Saat 11.45te başlayan toplantıya, genel seçimler nedeniyle istifa eden bakanların yerine atanan Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ilk kez katılıyor.

Bu arada Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk de Cumhurbaşkanlığı Sarayına geldi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınçın, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.