banner913
banner932
banner1032

Galatasaray, Manchester United deplasmanında

banner1020

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında bugün İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak

banner1045
Galatasaray, Manchester United deplasmanında

banner971
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında Galatasaray, Manchester United’a konuk olacak. OldTrafford Stadı'nda bugün yapılacak maç, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayımlanacak.
Karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem IvanKruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını BranislavHancko ve Jan Pozor üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.
Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden sarı-kırmızılı ekip, 2-0 geri düştüğü mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, sıkıntılı bir süreçten geçen rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor.
A Grubu'nun ilk haftasında Almanya'nın Bayern Münih takımına konuk olan Manchester United ise sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.
ASLAN'DA İKİ İSİM YOK
Sarı-kırmızılılarda HakimZiyech ve Kazımcan Karataş sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. 
Galatasaray'da ayrıca UEFA listesinde yer almayan Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın da Manchester United'a karşı mücadele edemeyecek.
GALATASARAY, SON 20 RESMİ MAÇINDA MAĞLUP OLMADI
Sarı-kırmızılı takım, son 20 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.
Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.
"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 7, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.