banner913
banner932
banner1032

Guardiola, sezon sonu M. City’den ayrılıyor mu?

banner1020

Manchester City, Pep Guardiola'nın alternatiflerini belirledi. İspanyol teknik adamın sözleşmesi sezon sonu bitecek. Katalan çalıştırıcı ile henüz sözleşme uzatılmasa da Premier Lig devi şimdiden alternatifleri hazırladı

banner1045
Guardiola, sezon sonu M. City’den ayrılıyor mu?

banner971
Manchester City'de Pep Guardiola'nın sözleşmesi Haziran 2025'te bitiyor. İngiliz devi, Katalan çalıştırıcı ile henüz sözleşme imzalamadı. Etihad Stadyumu'nda oynanan maçlarda taraftarlar Guardiola'nın kalması için pankartlar açsa da tecrübeli çalıştırıcı ayrılık için açık kapı bıraktı.
Pep Guardiola'nın Bayern Münih'ten ayrıldıktan sonra Manchester City'ye imza atmasını sağlayan Futbol direktörü Txiki Begiristain ile yollar ayrıldı. City yönetimi, Begiristain'ın yerine Sporting'in futbol direktörü Hugo Viana ile anlaşmaya vardı. Guardiola 2021 yılında verdiği röportajda, Begiristain nedeniyle City ile 2 kez sözleşme uzattığını söylemişti.
The Telegraph'ın haberine göre Guardiola'nın ayrılma ihtimaline karşılık Manchester City yönetimi yeni menajer olarak Xabi Alonso'yu hedefine aldı. Alonso'nun yanı sıra Sporting'den getirilen Viana'nın etkisiyle Ruben Amorim de menajer listesine alındı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.