banner913
banner932
banner1032

Haaland, Rooney’i yakaladı

banner1020

Norveçli santrfor ErlingHaaland, IpswichTown karşısında attığı 3 golle İngiltere Premier Lig’de 7. kez "hat-trick" yaptı ve eski İngiliz yıldız WayneRooney’i yakaladı

banner1045
Haaland, Rooney’i yakaladı

banner971
Manchester City, Premier Lig’in 2. haftasında IpswichTown’u sahasında 4-1’lik skorla mağlup ettiği mücadelede Norveçli yıldız ErlingHaaland, attığı 3 golle ligde 7. "hat-trick"ini yaptı.
Haaland, bu alanda Premier Lig’de 7 kez hat-trick yapan WayneRooney ile sayıyı eşitlerken, 5. sıraya yükseldi. 
Hat-trick listesinin zirvesinde Agüero var
Premier Lig’de en çok hat-trick yapan futbolcular listesinde sırasıyla 12 kez ile SergioAgüero, 11 kez ile Alan Shearer, 9 kez ile RobbieFowler ilk 3 sırada yer alıyor.
Listenin devamında ise 8’er kez ile 4. sırayı Thierry Henry, Harry Kane ve Michael Owen paylaşıyor. 
ErlingHaaland, Premier Lig’de son 2 sezonu gol krallığını zirvede tamamladı. Norveçli yıldız, yeni sezonun ilk 2 haftası geride kalırken, attığı 4 golle gol krallığında ilk sırada bulunuyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.