banner913
banner932
banner1032

İngiltere 3. Lig ekibinden rekor transfer

banner1020

League One'da mücadele eden Birmingham City, yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çekti. 18 Süper Lig takımından daha fazla transfer harcaması yapan Birmingham City, sadece Fenerbahçe'yi geçemedi

banner1045
İngiltere 3. Lig ekibinden rekor transfer

banner971
İngiltere'nin 3. Lig seviyesi olan League One'da yer alan Birmingham City, rekor transfer harcaması yaptı. Lig tarihinin en yüksek bonservis bedellerini ödeyen Birmingham City, Manchester City'nin yanı sıra Süper Lig'den 18 takımı da geride bıraktı.
Birmingham City yaptığı 3 transferle League One'da rekor kırdı.
İngiliz ekibi, Fulham'dan Jay Stansfield'ı 17.8 milyon euroya kadrosuna kattı.
Jay Stansfield geçen sezon 43 maçta 12 gol atma başarısı göstermişti.
Birmingham'ın dikkat çeken diğer transferleri ise 4.15 milyon euroya Christoph Klarer ve 4 milyon euroya Willum Thor Willumsson oldu.
İngiliz ekibi, transfere toplam 35.5 milyon euro harcama yaparak kadrosuna 17 futbolcu kattı.
Birmingham böylece transfere 25 milyon euro harcayan Premier Lig ekibi Manchester City'yi de geride bıraktı.
İngiliz ekibi ayrıca, transfer harcamasıyla Süper Lig'de mücadele eden 18 takımı da sollarken sadece 49.56 milyon euro harcama yapan Fenerbahçe'yi geçemedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.