banner913
banner932
banner1032

ManU'dan savunma hamlesi

banner1020

Manchester United, iki önemli ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Premier Lig devi, Bayern Münih forması giyen Matthijs de Ligt ve Noussair Mazraoui ile anlaşma sağladı

banner1045
ManU'dan savunma hamlesi

banner971
Premier Lig'de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United, yeni sezona iddialı girmek istiyor. Ada temsilcisi bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Manu, son olarak iki önemli isimle el sıkıştı. Erik Ten Haag'ın ekibi, Bayern Münih forması giyen Matthijs de Ligt ve Noussair Mazraoui ile anlaşma sağladı.
İki savunma oyuncusunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İngiltere basınına göre De Ligt için yaklaşık 43 milyon, Mazraoui için ise yaklaşık 17 milyon sterlin ödenecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.